نمایشگر Super AMOLED چه ویژگی هایی دارد؟

نمایشگر Super AMOLED چه ویژگی هایی دارد؟

نمایشگر Super AMOLED چه ویژگی هایی دارد؟

اگر به دنبال خرید ساعت هوشمند باشید، احتمالا به عبارت نمایشگر AMOLED یا Super AMOLED برخورد داشته اید. با توجه به ابعاد کوچک ساعت های هوشمند، کیفیت و نوع ساخت نمایشگر، در کاربری آسان و دیدن محتویات صفحه اهمیت بالایی دارد.

ضعیف بودن تاچ، عدم وضوح تصویر و ضعیف شدن دید در زیر نور آفتاب، همگی ناشی از بی کیفیتی نمایشگر هستند. بنابراین اگر می خواهید یک اسمارت واچ همه چیز تمام داشته باشید، علاوه بر امکانات آن، باید نوع نمایشگر را هم بررسی کنید.

نمایشگر Super AMOLED چیست؟

تکنولوژی Super AMOLED تنها مختص ساعت های هوشمند نیست. بلکه از آن در انواع نمایشگرهای گوشی همراه، تلویزیون، تبلت و لپ تاپ ها استفاده می شود.
شاید بهتر باشد در ابتدا به بررسی نمایشگر AMOLED بپردازیم. این نمایشگرها شباهت زیادی به نمایشگرهای OLED دارند. در هر دوی این نمایشگرها لایه های ارگانیک، کاتدی و آندی روی صفحه ای که مدارهای نمایشگر در آن قرار دارند، سوار می شوند. این لایه ها از پیکسل هایی تشکیل شده اند که می توانند به طور جداگانه فعال شوند. ماده ارگانیک در بین کاتدها و آندها قرار گرفته و هربار که صفحه مدارها، ولتاژی به کاتد و آند می رساند، جریان عبوری از لایه ارگانیک باعث فعال شدن پیکسل های این لایه و ساطع شدن نور می شود.

فرق اساسی بین این دو نوع نمایشگر در این است که در نمایشگرهای AMOLED ماتریس یا شبکه های پیکسلی، از نوع فعال هستند. به عبارت دیگر چند لایه ترانزیستور TFT در بین لایه ها کار گذاشته شده که میزان جریان عبوری از هر پیکسل را کنترل می کنند. در نتیجه اولا مقدار جریان و در نتیجه ولتاژ و مصرف دستگاه پایین تر خواهد آمد. ثانیا سرعت قطع و وصل هر پیکسل بالاتر رفته و تصویر نرم تر و باکیفیت تری به نمایش در می آید.

در همه نمایشگرها، لایه ای که تاچ را شناسایی می کند، بر روی لایه های نمایشگر کار گذاشته می شود. در حالی که در نمایشگرهای Super AMOLED لایه تاچ، درون خود نمایشگر قرار داده شده. این موضوع تجربه بصری فوق العاده ای در اسمارت واچ ها ایجاد می کند.

برای مشاهده  بهترین ساعت های هوشمند، می توانید به بخش فروشگاه دیجی کوک مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید